Páratlan páros: az IZGALMAS

Írta Memi szombat, február 27, 2016 Nincs hozzászólás
Páratlan páros sorozatunkban bemutatjuk Nektek, hogy miért épp azokat az összetevőket kombináltuk egymással. 
Erősítik egymás, vagy épp ellenkezőleg, egymás hatását ellensúlyozzák?
Az biztos, hogy minden páros tudatosan került egymás mellé, lássuk miért...

Az IZGALMAS páros: chili és levendula

A chili a bőrfelszínen enyhe vérbőséget okoz (serkent, melegít), a levendula pedig megnyugtatja, így frissíti a fáradt bőrt.Teljes testen használható, nem csíp, ajánlott narancsbőr (cellulit) ápolásához is.

Bőrtípus ajánló (elsősorban): normál, vegyes/kombinált, érett, zsíros, narancsbőrös (cellulitos)

natúr szappan, kozmetikum, vegán, vegyszermentes, természetes, pálmaolajmentes, állatkísérletmentes, kézműves,  érzékeny bőrre, magyar termék, bőrbarát, bőrápoló, tiszta,  bőrápolás, környezetbarát, bőrbarát,
Tudástár:

- Chili (Cayenne paprika): Gyógyító erejét évezredek óta ismerik és hatásosan használják. A capsaicin segíti az emésztőnedvek elválasztását, a kiválasztást, hatásos fejfájás, migrén, meghűlés és nátha esetén is. Segíti a véráramlást, ezzel együtt a méregtelenítést, enyhíti az ízületi fájdalom érzetét, fájdalomcsillapító és immunizáló. Nyugtató neuropeptidek kibocsájtására ösztönzi az agyat. Enyhe vérbőséget, ezáltal hőérzetet okoz. 

- Levendula olaj: Illata átható, tiszta és üde, egyszerre élénkít és nyugtat, univerzális, a legsokoldalúbban felhasználható illóolaj. Már az ókorban kedvelt és értékes olaj volt, tisztító tulajdonságáért és illatáért is kedvelték. Baktériumölő tulajdonsága miatt gyulladások kezelésére is használható, ezen kívül antidepresszív, antiszeptikus, egyensúlyozó, nyugtató, gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító, bőrregeneráló és hurutoldó.


Páratlan párosok:
A Kényeztető