Az igazi pezsgő fürdőgolyó

Írta Memi vasárnap, február 28, 2016 Nincs hozzászólás
Az igazi pezsgő fürdőgolyó nem olajos, vagy zsíros, könnyed, élénken pezseg, mentes mindenféle káros anyagtól.

Fürdőgolyóink növényi alapanyagokból előállított, vegán termékek, ezáltal az embert és a környezetet is kímélik. Kisipari, kézi módszerekkel készülnek, hogy a vidámságunkat és életfilozófiánk pozitív energiáit is átadhassák.

Fő összetevőként a szódabikarbóna hatékonyan segíti a szervezet sav-bázis egyensúlyának beállítását, a bázisolajként alkalmazott szőlőmagolaj pedig különösen gazdag vitaminokban, amely jótékonyan táplálja a bőrt.

A szépséges színek a természet ajándékai (karotin, klorofillin, karamel), a varázslatos illatokról pedig a természetes, éteri illóolajok gondoskodnak, melyek új életre kelnek, ahogy a fürdőgolyók a meleg vízbe csobbannak.

A rózsaolaj, a citromfű- és limettaolaj, a levendulaolaj, az édesnarancs és szegfűszegolaj, valamint az eukaliptusz- és borsosmentaolaj a számtalan előnyös fizikai hatása mellett a lelkünkre is hat, segít ellazulni, feltöltődni, kikapcsolódni, újult energiát gyűjteni.

Dobjuk a fürdőgolyót a megfelelő hőmérsékletű fürdővízbe és élvezzük az egyszerűen elérhető wellnesst otthon, amely segíti a jó közérzettel párosuló testi-lelki harmóniát.