Páratlan páros: a KÉNYEZTETŐ

Írta Memi szombat, február 27, 2016 Nincs hozzászólás
Páratlan páros sorozatunkban bemutatjuk Nektek, hogy miért épp azokat az összetevőket kombináltuk egymással. 
Erősítik egymás, vagy épp ellenkezőleg, egymás hatását ellensúlyozzák?
Az biztos, hogy minden páros tudatosan került egymás mellé, lássuk miért...

A KÉNYEZTETŐ páros: édesnarancs és csokoládé

A bőr extra táplálásáért és a selymességért a nagyon magas (70,4%) kakaótartalmú, prémium minőségű étcsokoládé felel, melyhez mesésen illik a nyugtató, lágy illatú, selymes édesnarancs illóolaj. Extrém száraz bőrre is használható.

Bőrtípus ajánló (elsősorban): száraz, extrém száraz, vegyes/kombinált, érzékeny, érett

natúr szappan, kozmetikum, vegán, vegyszermentes, természetes, pálmaolajmentes, állatkísérletmentes, kézműves,  érzékeny bőrre, magyar termék, bőrbarát, bőrápoló, tiszta,  bőrápolás, környezetbarát, bőrbarát, 100%,

Tudástár:

- A csokoládé fogyasztásának ez az alakbarát formája, de a jó minőségű étcsokoládé nem hízlal, ráadásul az egészséget is támogatja. Ezért is választottunk a 70,4% kakaótartalmú belga étcsokoládét, mivel a minőségi csokoládé szigorú szabványok szerint készül, legfőbb és legértékesebb alkotóelemei a kakaómassza és a kakaóvaj. A kakaó a flavonoidok bőséges lelőhelye, olyan antioxidánsok, melyek segítik a szervezet védelmét, jót tesznek a bőrnek, hidratálják, erősítik a struktúráját és javítják létfontosságú funkcióit.

- Az édesnarancs illóolajat általános nyugtatóként, valamint megfázás, stressz, feszültség, emésztési zavarok kezelésére használják, emellett bőrnyugtató, gyulladásgátló, antibakteriális és méregtelenítést elősegítő hatású. Bőrápoló hatása bedörzsöléssel, nyugtató és antibakteriális hatása fürdővízbe keveréssel, vagy akár párologtatással érhető el, a kellemesen illatos környezet jótékonyan hat az alvásra, vagy feszültség ellen.

Páratlan párosok:
Az Izgalmas
A nagy Kedvenc