Rólunk, avagy a mi történetünk

Írta Memi kedd, március 11, 2014 Nincs hozzászólás

Imádjuk az életet, imádjuk a környezetet, imádjuk az egészséget és szeretnénk ezt másokkal is megosztani. Röviden összefoglalva ez a Love2Smile cégfilozófiája.

Ebből kiindulva elhatároztuk, hogy olyan termékeket fejlesztünk ki, amit mi is szívesen használunk, ezáltal bátran merünk másoknak is ajánlani.

De ne ugorjunk ennyire előre..., hogyan is kezdődött?

Házaspárként másfél évtizedet töltöttünk el folyamatosan rohanó, teljesítmény/munkamániás pozíciókban. Miután azt tapasztaltuk magunkon, hogy a mentális és fizikai egészségünk érdekében elkerülhetetlen változtatni az életvitelünkön, elkezdtük tudatosan áttekinteni a táplálkozásunkat és figyelni a szervezetünk visszajelzéseire. Ez idő alatt fejlesztettük ki a mára hitvallásunkká alakult tudatos étkezési kultúránkat: egyszerűen, gyorsan, egészségeset és finomat. Ezt a folyamatot, a lépéseket később részletesen is szeretnénk bemutatni.

Kedzetben húsmentes, ma már vegán ételeket készítünk, kiemelt figyelmet fordítva az alapanyagok élettani hatásaira. A tudatosság számunkra arról szól, hogy átgondoltan, a környezetünkre is figyelve alakítjuk ki és éljük az életünket – ami természetesen az étkezési kultúránkra is hat.

Hogy függ össze a táplálkozás a natúr szappanokkal?

Miközben az étkezésünk folyamatosan átalakult, egyre figyelmesebben néztük, mi az amivel kívülről tápláljuk magunkat, mennyi kincs található a konyhában, amit nem csak megenni érdemes. Innen tudtuk, hogy már nincs visszaút, elkezdődött a megvalósítás, a kísérletezés, az engedélyeztetés.

Az első termékcsalád egy kis fürdőszobai kényeztetés lett, ami egy szorgosabb nap után jó ráhangolódást biztosít az esti pihenésre, vagy éppen feltölt energiával a nap végi  bulira. Olyan fürdőgolyót készítettünk, ami természetes, organikus és növényi alapanyagokból áll, ezáltal sem minket, sem pedig a környezetet nem károsítja.

A következő kincseink a 100% tiszta, természetes, vegán, natúr szappanok lettek, melyeknél a jól átgondolt és még többet tesztelt receptúrák egy célt szolgálnak – az egészséges, bőrtápláló és szintetikus, illetve állati alapanyag mentes fürdést.

A termékeinket nem importáljuk, hanem mi gyártjuk kisipari, kézműves módszerekkel, hogy a vidámságunk pozitív energiáit is átadhassuk. Az alapanyagok kiválasztásánál az elsődleges és legfontosabb szempont a tökéletes minőség. Csak olyan anyagokat használunk, amiket meg is ennénk.

Ma már megtalálható a kínálatunkban a tökéletes dezodor is. Tiszta, természetes, vegán, hatékony, de nem csíp, nem hagy nehezen eltávolítható foltot a ruhán és a test természetes folyamatait nem befolyásolja, ugyanakkor azonnal szagtalanít. Nem kell kézzel belenyúlni, praktikus, könnyen és diszkréten használható.

Hosszú ideig érlelt, nem mindig könnyű, komoly és tudatos döntést hoztunk a Love2Smile márka elindításánál, hosszú távon szeretnénk ezzel foglalkozni.

Ennek alapvető feltétele, hogy másodszor is szívesen vegyék kézbe a termékeinket, ezért nem kötünk kompromisszumokat az alapanyagok és a receptúra tekintetében, csak olyat állítunk a termékeinkről, amiről tudjuk, hogy valóban igaz és hiszünk benne.

Kapcsolódó:
Mit adhatunk Neked, mit várhatsz tőlünk?