A félgömb és azon túl

Írta Memi péntek, szeptember 07, 2018 Nincs hozzászólás

Love2Smile, környezet- és bőrbarát, natúr szappan, kozmetikum, vegán, vegyszermentes, természetes, tiszta, pálmaolajmentes, állatkísérletmentes, kézműves, prémium, magyar termék, érzékeny bőr, félgömb szappan Sokan kérdezitek, hogy miért ilyen gyönyörű, félgömb alakúak a szappanjaink, szeretitek kézbe fogni, sokszor a beszélgetések alatt is azt látjuk, hogy mosolyogva simogatjátok őket.


Az egyedi, ergonomikus formatervezésű kialakításnál a praktikum és a veszteség nélküli felhasználhatóság volt az elsődleges szempont.

A félgömb forma tenyér mérettől függetlenül kényelmesen megfogható, a szappanozásra használt sík felület pedig nagy, így könnyedén és hatékonyan használható.

Egyenletesen kopik, nem tud eltörni, ezáltal nincs leeső és a lefolyóban távozó darabka.

Az érme méretűre kopott maradék az új szappan sima felületére nyomva rászárítható, így teljesen elhasználható. A megtapadáshoz nyújt további segítséget a szappanba nyomott homorú logó is, ami azon túl, hogy szép, még funkcionális is...

Hogyan érjük el ezt a különleges formát egy szappannál?

Mi nem tömböt öntünk, hanem minden darab szappant egyesével, egyedileg öntünk egy speciális, kifejezetten nekünk gyártott forma segítségével, amelynek előállításakor kiemelt fontosságú volt, hogy az anyaga ne tudjon kémiai reakcióba lépni az általunk felhasznált alapanyagokkal, így az alapanyagokon túl ezzel is biztosítva a vegyi anyag mentességet.

Ezzel a technológiával ráadásul az általában a piacon lévő szappanoknál sokkal nagyobb, 125 g gyártási súlyú szappanokat tudunk készíteni.

Bizony, ezekre a látszólag apró, de összességében meghatározó szempontokra is érdemes figyelni!