Önálló ínyenc: a HATÉKONY

Írta Memi hétfő, május 02, 2016 Nincs hozzászólás
Önálló ínyenc sorozatunkban bemutatjuk azokat a csodás illóolajokat, akik egyediségükkel, önállóan kényeztetik a bőrünket.

A HATÉKONY önálló: teafa olajos

A természet patikájának egyik legnagyszerűbbjét, az egyik legerősebb gomba-, vírus-, és baktériumölő tulajdonsággal rendelkező anyagot, teafa olajat tartalmaz. 
A mindennapi használat mellett, kiválóan használható hajmosó szappannak (sampon helyett, korpásodás kezelésének támogatására is) és akár (visszatérően) problémás intim részeken is. 

Bőrtípus ajánló (elsősorban): igazi jolly joker, minden bőrtípusra, akár pattanásos/aknés, akár gombás fertőzések kezelésének támogatására, fertőtlenítésére is


natúr szappan, teafa, intim, fertőtlenítő, samponszappan, hajmosó, vegán, vegyszermentes, természetes, pálmaolajmentes, állatkísérletentes, kézműves,  érzékeny bőrre, magyar termék, bőrbarát, bőrápoló, tiszta,  bőrápolás, környezetbarát, bőrbarát,

Tudástár:

- A teafa olaj vízgőz-desztillációjával készült esszencia. A teafa elsősorban Ausztráliában őshonos, az ausztrál őslakosság már a XIII. századtól használta a leveléből készült olajat, amely a természet patikájának egyik legcsodálatosabb szere. A teafa olaj kitűnő antiszeptikum, használata elterjedt többek között a bőrgyógyászat, a nőgyógyászat és a fogászat területén, de a háztartásban is kitűnően használható, gomba-, baktérium- és vírusölő tulajdonsága miatt is kedvelt.

Önálló még: