Bőrradírozó: a KÖZEPES

Írta Memi vasárnap, május 01, 2016 Nincs hozzászólás
Bőrradírozó sorozatunkban bemutatjuk azokat a csodás alapanyagokat, amelyek segítik a szappanjainkat az elhalt hámréteg eltávolításában. A bőrradírozó változatokat második szappannak javasoljuk, használatuk elegendő heti 1-2 alkalommal.

A KÖZEPES bőrradírozó: kakaóbabhéjas

A földimogyoró belső, barna héjára hasonlító kakaóbab héj töret kissé lágyabb, mint a kávé őrlemény, így ezt a verziót azoknak ajánljuk, akik a közepes bőrradírozó megoldást keresik, a lágyabb hatást a szőlőhéjas, az intenzívebb hatást a kávés masszázsszappannal lehet elérni.

Bőrtípus ajánló (elsősorban): normál, zsíros és kevert, aknés/pattanásos, grízes

Figyelem: rozaceás arcbőrt tilos (bármilyen anyaggal) bőrradírozni, vagy dörzsölni!
 
natúr szappan, kozmetikum, vegán, vegyszermentes, természetes, pálmaolajmentes, bőrradírozó, peeling, állatkísérletmentes, kézműves,  érzékeny bőrre, magyar termék, bőrbarát, bőrápoló, tiszta,  bőrápolás, környezetbarát, bőrbarát,

Tudástár:
A kakaóbabhéj a csokoládégyártás során a kakaóbab pörkölésnél leváló vékony héj, szappanba keverve bőrradírozó hatású. Azon kevés növény közé tartozik, amelyben van D-vitamin, magas theobromin tartalmú, amely ellazítja az szöveteket, nyugtató és relaxáló hatású.

A csokoládégyártás során a kakaóbab pörkölésnél leváló vékony héj. A szappanba keverve nagyon gyengéd bőrradírozó hatású.