Szeretnél egy egyedi, limitált szériás design nyakláncot ajándékba?

Írta Memi kedd, december 02, 2014 Nincs hozzászólás
Közeleg a karácsony és arra gondoltunk, hogy szeretnénk meghálálni Nektek, hogy velünk vagytok, szeretitek a kincseinket és mindennapi részét képezik az életeteknek.

Hálánk jeléül megajándékozunk Titeket olyan különleges és egyedi design ékszerekkel, amelyek limitált darabszámban, kizárólag erre a jeles alkalomra készültek.

Büszkén mutatjuk be az egyik kedvenc ékszertervezőnk Vadjutka által készített speciális kiadású nyaklánc kollekciót, amelyben ötvözte az ékszereire jellemző stílust  a Love2Smile Cosmetics termékein megtalálható két motívummal (szív és madár).

kézműves, magyar termék, hazai, gyártó, divat, ékszer, design, natúr, természetes,

Hogyan lehet Tiéd az egyik limitált kiadású szépség? 

1. vásárolj a webáruházunkban:
A Love2Smile Cosmetics webáruházban 2014. december 1-15. között szállítási költség nélkül 5.000,-Ft összeget meghaladó rendelést leadott (általunk visszaigazolt és feladott) vásárlók között kisorsolunk 5 db egyedi Love2Smile/Vadjutka nyakláncot.
A sorsolás időpontja: 2014. december 16. 
A nyerteseket e-mailben értesítjük a sorsolást követően.

VAGY

2. válaszolj egy egyszerű kérdésre a Facebook oldalunkon:
Azon Facebook követőink között, akik a feltett kérdésre* helyesen válaszolnak a bejegyzés alatt (tehát nem itt a blogon), kisorsolunk 1 db egyedi limitált szériás Love2Smile/Vadjutka nyakláncot.
*Kérdés: Milyen két motívum található a nyakláncon, amely a Love2Smile szappanok mintája?
A sorsolás időpontja: 2014. december 16. 
A nyertes nevét a Facebook oldalunkon tesszük közzé sorsolást követően.

Legyen a Tiéd vagy az általad megajándékozni kívánt szerettedé az egyik szépség a mindössze 6db egyedi, limitált kiadású nyaklánc közül! Mindegyik ékszer külön egyéniség és nem készül belőle több.