Lábfürdő

Írta Memi péntek, június 02, 2023 Nincs hozzászólás
A lábunk folyamatos terhelésnek van kitéve, ezért kiemelten fontos a megfelelő lábápolás, ráadásul, ha nyár, akkor nyitott cipők, így a külsőségekre is érdemes figyelni.

Love2Smile, környezet- és bőrbarát, natúr szappan, láb, lábápolás, gombás, gomba kezelése, házilag, köröm, szódabikarbóna, teafa, borsmenta, illóolaj, vegán, vegyszermentes, természetes, tiszta, pálmaolajmentes, állatkísérletmentes, kézműves, prémium,
Az alábbi egyszerű és gyors praktika fertőtlenít, hűsít, segít a láb izzadásával járó kellemetlen, akár gombás tünetek kezelésében és a repedezett (sarok)rész enyhítésében.

Hozzávalók:

1 evőkanál szódabikarbóna
5 csepp teafa, vagy borsmenta illóolaj*
langyos víz
kb. 35x35 cm-es lavór

*bőrrel érintkezve kizárólag 100%-os tiszta illóolaj használható (!), ennek hiányában, vagy allergia esetén hagyjuk el, önmagában a szódabikarbónás lábfürdő is remek

Keverjük össze a hozzávalókat a lavórban, töltsük fel annyi kellemesen meleg vízzel, amennyi ellepi a lábfejünket és 15-20 percig áztassuk a lábainkat, majd alaposan töröljük szárazra a lábujjak között is. Enyhe dörzsöléssel ilyenkor a repedezett sarokrész felszíne is eltávolítható.

Fotó: internet