Kakaóvaj

Írta Memi szerda, március 15, 2017 Nincs hozzászólás
Finomítatlan, nem dezodorált, illatos (csokoládés-kakaós illatú) kakaóvaj, amely minden szappanunk egyik fő összetevője.

Praktikus, ajakápoló tégelyben kiszerelve ez a nemes alapanyag annak érdekében, hogy ne kelljen kézzel belenyúlni és könnyedén lehessen bekenni vele az ajkat, arcot, vagy akár a testen bármilyen száraz felületet.

A kakaóvaj a kakaóbab feldolgozásából jön létre, kezeletlen, szilárd, darabos, nyers és tiszta anyag, aromás, csokis-kakaós illattal és ízzel. Gazdag telítetlen zsírsavakban, fehérjékben, vitaminokban, foszforban, káliumban, mangánban.
Védelmet nyújt a környezeti ártalmakkal szemben, lassítja a bőr öregedését (antioxidánsok hatása), a száraz bőrt regenerálja, hidratálja, puhítja. Arckrém, krém és testápoló helyett is használható.

Legkényelmesebben szobahőmérsékleten használható, ha ennél hidegebb a tégely, akkor pár percig fogjuk a tubust a tenyerünkben, így ebben az esetben is könnyen adagolható a kívánt mennyiség.

Tiszta, 100% természetes, nem használunk semmilyen állományjavító, vagy emulgeátor anyagot, ezért csak a hűvösebb évszakokban kapható (októbertől márciusig).