Önálló ínyenc: a HATÉKONY

Írta Memi hétfő, május 02, 2016 Nincs hozzászólás
Önálló ínyenc sorozatunkban bemutatjuk azokat a csodás illóolajokat, akik egyediségükkel, önállóan kényeztetik a bőrünket.

A HATÉKONY önálló: teafa olajos

A természet patikájának egyik legnagyszerűbbjét, az egyik legerősebb gomba-, vírus-, és baktériumölő tulajdonsággal rendelkező anyagot, teafa olajat tartalmaz. 
A mindennapi használat mellett, kiválóan használható hajmosó szappannak (sampon helyett, korpásodás kezelésének támogatására is) és akár (visszatérően) problémás intim részeken is. 

Bőrtípus ajánló (elsősorban): igazi jolly joker, minden bőrtípusra, akár pattanásos/aknés, akár gombás fertőzések kezelésének támogatására, fertőtlenítésére is.

Tudástár:
-A teafa olaj vízgőz-desztillációjával készült esszencia. A teafa elsősorban Ausztráliában őshonos, az ausztrál őslakosság már a XIII. századtól használta a leveléből készült olajat, amely a természet patikájának egyik legcsodálatosabb szere. A teafa olaj kitűnő antiszeptikum, használata elterjedt többek között a bőrgyógyászat, a nőgyógyászat és a fogászat területén, de a háztartásban is kitűnően használható, gomba-, baktérium- és vírusölő tulajdonsága miatt is kedvelt.

Önálló még: