Upsz, ez a Forbes!

Írta Memi péntek, április 04, 2014 Nincs hozzászólás
Háttér: 
Meseszép tavaszias idő... Szorgosan dolgozunk a műhelyben, Feri a gyártórészben, én az irodában, amikor megcsörren a telefon.

Párbeszéd:
- A Forbes újságírója vagyok, a natúr szappanokról írunk cikket és ajánlották Önöket, van kedvük beszélgetni?
- Óóóó, elképesztően megtisztelő...
- A címlapsztori egy már nagyban működő piaci szereplő lesz, kérdezhetek?
- Így sajnos nem, mi tesszük, amit szerintünk tennünk kell, de elvünk, hogy tiszteletben tartunk másokat, így másról nem beszélünk és nem alkotunk véleményt.
- Nem, nem erről lenne szó, csak a saját márkájukról és a natúr szappanok világáról.
- Hát persze, hogyne, örömmel...

Találkozás:
Izgatottan várjuk az újságírót, aki kis kaland után megérkezik (már tudjuk, hogy a mellettünk lévő kerületben is van egy pont olyan nevű utca, mint amilyenben a műhelyünk van). Egymás szavát kiegészítve, néha belebeszélve meséljük életünk történetét, újra és újra átélve a sok-sok élményt, izgalmat, tapasztalást. Hamar elrepül néhány óra, elbúcsúzunk a kellemes délutántól és egymástól.

Megjelenés:
Kezünkben a Forbes áprilisi száma, nézzük a képet, kicsit fakó, de igen, mi vagyunk, elérzékenyülünk. Olvassuk a cikket, kicsit megállunk, tényleg ezek voltak a legizgalmasabb információk, amiket az újságíró összefoglalt rólunk? Lehet, mindenki másképp szelektál. 
Tovább, helyesebben előre olvasunk, az "Inkább kikevered?" című cikkhez érünk. Mosolygunk, itt van tömören sok minden, amiről beszélgettünk.

Köszönjük!